Muslera'ya indirimli yeni sözleşme!

Süper Lig'de üstüste kazanarak zirveye ortak olan Galatasaray, hem devre arası için kadrosunu güçlendirme çalışmalarını hem de iç transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Fatih Terim'in kadrosunda uzun süre tutmak istediği Fernando Muslera için yönetim harekete geçti ve Uruguaylı kaleciye yeni sözleşme teklif edilecek. 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Ocak ayı transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, iç transferde yıldız ismiyle de nikah tazeleyecek.. Haziran ayında oynanılan Rize maçında fibula kemiği kırılan ve uzun bir süre sahalardan uzak kalan Fernando Muslera'nın bu sezon ligin ikinci yarısında formasına kavuşması bekleniyor. Saha içi adaptasyon çalışmalarını sürdüren Uruguaylı yıldız kalecinin sözleşmesi için de görüşmeler başladı. 

Fernando Muslera'nın 3 milyon 575 bin Euro olan garanti ücretinde pandemi nedeniyle yüzde 15 indirime gidilerek bu rakam 3 milyon Euro’ya düşürülmüştü. 2021 Mayıs ayında kontratı sona erecek olan ve 6 aydır sahalardan uzak kalan Uruguaylı kaleciye Galatasaray’ın 2 yıllık yeni sözleşme önereceği ve garanti ücretinin de 2.2 milyon Euro’ya düşürülerek imzaları atmayı planladığı iddia ediliyor. Böylelikle Muslera devre arasında kaptanlık bandını taktığı Galatasaray ile sözleşmesini yenileyerek sahalara geri dönecek.

Galatasaray tarihçisi Melih Şabanoğlu ile yaptığımız enfes yayını izlemeyi unutmayın! 👇


Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.