Muslera'yla ilgili flaş detay!

Geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor ile oynanan maçta ayağı kırılan Galatasaray'ın yıldız ismi Fernando Muslera yaklaşık 6 aylık aranın ardından adaptasyon çalışmalarına başlamış ve Florya'dan görüntüleri paylaşılmıştı. Uruguaylı kalecide son dakika gelişmesi yaşandı.. İşte detaylar!

Konuyla ilgili Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, "Fotoğraflar yanıltmasın. Şu an veya yakın vadede forma giyebilecek, kadroya girebilecek durumda değil Muslera. Yani ligin 2.yarısına yetişir. 2.yarının başında kalede olur. Ne Galatasaray sağlık heyetinin veya teknik kadrosunun şu an Muslera’yı bir an önce yetiştirme gibi bir derdi var ne de Muslera’nın hemen oynanayım modu var." sözlerini sarf etti.

Dindar "Ülkesindeydi, geldi. Antrenmanlara çıkmaya başladı ama fotoğraflar kimseyi beklentiye sokmasın. Muslera’nın dönüşü ligin 2.yarısında olacak, ilk yarıda Muslera’yı izleyemeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.