Ocak'ta ilk ayrılan Etebo olacak!

Galatasaray'da teknik heyet hem kötü performansı hem de sakatlıklar nedeniyle Etebo'yu gözden çıkardı. Galatasaraylı yöneticiler teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda devre arasında yolları ayırmak istediği Nijeryalı oyuncunun ayrılığı için Stoke City ile görüşüp en maliyetsiz şekilde feshetmeye hazırlanıyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın sezon başında İngiliz kulübü Stoke City'den kiraladığı orta saha oyuncusu Etebo, şu ana kadar beklentilerin çok altında kaldı. Kötü performansının yanı sıra yaşadığı sakatlıklar sebebiyle de bir türlü istikrar sağlayamayan Nijeryalı futbolcu, gözden çıkarıldı. Etebo'nun yerine daha faydalı takviyeler yapmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, oyuncuyla yolları ayırmanın planlarını yapıyor. Stoke City ile görüşüp kiralama kontratını en maliyetsiz şekilde feshetmeyi hedefleyen Galatasaray Yönetimi, oyuncunun da şu ana kadarki alacaklarını ödeyip, bundan sonraki hak edişlerinden vazgeçmesini istiyor. Sarı-Kırmızılı kulüp, kiralama ücreti olarak Stoke City'ye 675 bin Euro, oyuncuyu da 1 sezonluk 1.2 milyon Euro garanti ücret veriyor. Ayrılık gerçekleşirse, bu maaş bütçesinin, diğer takviyeler için kullanılması düşünülüyor.

FCN Blog YouTube kanalına abone olmayı unutmayın; buraya tıklayarak kanalımıza ulaşabilir ve abone olabilirsiniz! 

Maraton'un yeni bölümünde Galatasaray'ın Trabzonspor deplasmanında aldığı galibiyet taktik tahtası üzerinde masaya yatırıldı ve önemli tespitlerde bulunuldu! Maraton'un yeni bölümünü izlemeyi unutmayın... 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.