Onyekuru dönmek için hazır!

Galatasaray'da daha önce iki sezon kiralık olarak forma giyen Henry Onyekuru, devre arasında yeniden İstanbul'a dönmek üzere.. Monaco'da kadro dışı kalan ve Ocak ayında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Nijeryalı kanat oyuncusu geri dönmek için gün sayıyor. Onyekuru hem menajeri hem de sürekli iletişimde olduğu Galatasaraylı yöneticilere mesaj gönderdi! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; ara transferde geniş çaplı bir operasyon yapmaya hazırlanan Galatasaray'da, Henry Onyekuru ismi gündemden hiç düşmüyor. Teknik patron Fatih Terim'in kadrosunda görmeyi en çok istediği oyuncuların başında gelen Nijeryalı yıldız, Fransa'da kâbus gibi günler geçiriyor. Sarı-Kırmızılı formayla yıldızını parlattıktan sonra gittiği Monaco'da kadro dışı kalan 23 yaşındaki futbolcu, yeteneklerini yeniden kanıtlamak için Türkiye'ye geri dönmek istiyor. Menajeri William D'avila aracılığı ile Galatasaray ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak'a mesaj yollayan Onyekuru'nun, "Lütfen kulübümle görüşün ve bu transferi bitirin, yeniden Galatasaray'da olmak istiyorum." ifadelerini kullandığı öğrenildi.

RUSLAR KAFA KARIŞTIRDI

Sarı-Kırmızılılar birkaç haftadır Fransız kulübüyle Onyekuru'yu zorunlu satın alma maddesiyle birlikte 1.5 sezonluğuna kiralamak için görüşmelerini sürdürüyor. Ancak genç yıldızın teklifleri geri çevirmesine rağmen, Rus kulüplerinin ilgisi bitmek bilmiyor. CSKA Moskova'nın bu transferi bonservisle birlikte yapma isteği, Galatasaray'ın işini bir hayli zorlaştırıyor. Diğer taraftan Türkiye'den de Galatasaray dışında Onyekuru'ya teklifler yapıldığı belirtiliyor.

Maç ve Oyuncu analizi nasıl yapılır? Bartuğ Elmaz ile Yunus Akgün'e gelen teklifler.... 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.