Sofiane Feghouli geçen sezonu yakaladı!

Milli aranın ardından ligde oynadığı 3 maçta da oyun olarak alkış alan ve Rize deplasmanından sonra Hatay karşısında da 3 golle sahadan galip ayrılan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim hem oyun sistemi hem de kadro istikrarını sürdürdü. Orta sahada merkez oyun kurucu rolünde görev yapan Sofiane Feghouli yaptığı asistle geçen sezonu şimdiden yakaladı! 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Hatayspor karşısında 4 golle kazanan Galatasaray'da alınan 3 puandan ziyade ortaya konulan futbolun güzelliği alkış aldı. Teknik direktör Fatih Terim kazanan kadroyu ve sistemi bozmazken, merkez orta sahada görev yapan Sofiane Feghouli yaptığı asistle istikrarını sürdürdü. Geçen sezon Süper Lig'de toplamda 27 maçta görev yapan Cezayirli yıldız oyuncu 3 asist yaparken, bu sezon ligdeki 9. maçında ulaşmayı başararak geçen sezonu geride bıraktı.

Galatasaray'a ilk geldiği 2017-18 sezonunda 9 asist yapan Feghouli, bir sonraki sezon 2018-19 sezonunda da 6 asist yaparak takımına şampiyonluk yolunda büyük katkı sağlamıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.