Taylan Antalyalı: Selçuk İnan ile çalışmak benim için büyük bir şans...

Sezon başından itibaren harika bir performans sergileyen 24 yaşındaki orta saha oyuncumuz Taylan Antalyalı, bugün iyi oyununu bir de Selçuk İnanvari bir asist ile süsledi. Taylan, karşılaşma sonrası duygularını aktardı.

"BİRKAÇ POZİSYON VERDİK, DİKKAT ETMEMİZ GEREKİYOR."
"Defansif anlamda birkaç pozisyon verdik. Bunlara dikkat etmemiz gerekiyor. Hücumda çok pozisyon bulduk, 3'ünü değerlendirdik. Galip gelmek önemliydi. Kazandık."

"SELÇUK İNAN İLE ÇALIŞMAK BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS"
"Selçuk İnan ile çalışmak benim için büyük bir şans. 1 sene oynama şansı da yakaladım. Dilerdim ki daha fazla beraber oynayalım. Onunla çalıştığım için çok şanslıyım. Onu andıran bir pas oldu. O da tebrik etti. Umarım gelişimimi devam ettireceğim. Geçen sezon da farklı mevkilerde oynadım. Benim için nerede oynadığımın önemi yok. Elimden geldiğince takıma katkı sağlamaya çalışıyorum. Bu sezon farklı bir mevkide oynuyorum. Takım arkadaşlarım yardımcı oluyor. Onların katkısıyla iyi performans sergiliyorum."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.