Terim'den saha içine ince ayar!

Süper Lig'e bu sezon iyi bir giriş yapan ancak Rangers deplasmanı sonrasında oyun anlamında da geriye giden Galatasaray, milli aranın ardından ligi domine eden bir oyun anlayışına döndü. Teknik direktör Fatih Terim kurmaylarıyla yeni oyun planı üzerine çalışmalar yaparken, deneyimli teknik adam takımının keyif veren bu oyununu geliştirmeye kararlı..

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın tecrübeli teknik adamı Fatih Terim, takım ve mesafe mesafelerini kısaltacak. Rize deplasmanında alınan 4-0'lık galibiyet, Fenerbahçe'nin derbide Beşiktaş'a yenilmesi, Galatasaray'ı ligde ikinci sıraya taşıdı. Sarı-kırmızılılarda işler rayına girmeye başladı ancak Terim detaylar üzerinde durmaya devam ediyor. Bunların başında da takım mesafesi geliyor. Genel itibariyle 55.3 metre olan takım mesafesi Terim'e göre hala çok uzun. Ayrıca 42.4 metrelik savunma mesafesinin durumu da hiç iç açıcı değil. Bu nedenle mesafeleri kısaltmak için idmanlarda sürekli uyarılar yapıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.