Terim'in cezası 4 maça düşürüldü!

Süper Lig'de deplasmanda oynanılan Karagümrük karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart ve sonrasında maçın hakemine gösterdiği tepki nedeniyle 5 maç ceza alan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in yaptığı itiraz Tahkim Kurulu tarafından değerlendirildi. 

Tahkim Kurulu tarafından yapılan açıklamada kırmızı karttan dolayı 1 maç, kırmızı kart gördükten sonra hakeme gösterdiği tepkiden dolayı 1 maç ve maçtan sonra sahaya girdiği için 2 maç olmak üzere toplamda 4 maç üzerinden cezalandırılmasına; verilen para cezasının da 55bin TL yerine 42bin TL olarak düzeltilmesine karar verildiği belirtildi. 

Göztepe ve Trabzonspor karşılaşmalarında takımın başında yer alamayan Fatih Terim, ligde devam eden sekansta Antalyaspor ve Konyaspor karşılaşmasında da takımın başında yer alamayacak. İmparator, ligde oynayacağımız Gençlerbirliği karşılaşmasında kulübeye geri dönebilecek. 

FCN Blog YouTube kanalına abone olmayı unutmayın; buraya tıklayarak kanalımıza ulaşabilir ve abone olabilirsiniz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.