DeAndre Yedlin imza aşamasında!

Yılbaşı akşamı havai fişek patlaması sonrasında yaralanan ve uzun bir süre sahalardan uzak kalacak olan Omar Elabdellaoui'nin yerine sağ bek arayışlarını sürdüren Galatasaray mutlu sona oldukça yakın görünüyor.. Norveçli savunma oyuncusu yerine görev yapan Martin Linnes ve Şener Özbayraklı'dan istediği katkıyı alamayan teknik direktör Fatih Terim bu bölgeye takviye yapılmasını talep etti. Listenin ilk sırasında ise Newcastle'den ayrılmak üzere olan DeAndre Yedlin var! 

İngiliz medyasında yer alan haberlere göre; Newcastle'da çalışma izni sorunu yaşayan Yedlin'in menajeri bir süredir Galatasaraylı yetkililer ile görüşüyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 27 yaşındaki Amerikalı sağ beke henüz teklif yapmayan Newcastle yönetimi, oyuncunun bir süredir çalışma izni problemi yaşamasına rağmen bunun çözülememiş olması da ayrılığı doğrular nitelikte.. Omar'ın sakatlığının uzun sürecek olması nedeniyle Yedlin transferini gerçekleştirmek isteyen Galatasaray cephesi ise, oyuncunun sezon sonunda sona erecek olan kontratını koz olarak kullanarak devre arasında bu transferi cüzi bir miktara bitirmek istiyor.. 

YEDLIN: YAŞANANLAR SİNİR BOZUCU
Geçtiğimiz günlerde İngiliz basınına açıklamada bulunan Yedlin, kulübündeki geleceğinin belirsizliğini koruduğunu belirterek, "Şu anda Newcastle'ın kalmamı isteyip istemediğine veya gidebileceğime dair biraz netlik istiyorum. Konuşulması gereken birçok şey var çünkü sözleşmemin bitmesine altı ay kaldı. Eğer Newcastle'dan ayrılacaksam, diğer takımlarla görüşmek için atmam gereken adımlar var. Menajerim yönetimle görüştü ancak 'Sizi arayacağız' diyerek aramadılar. Bu durum oldukça sinir bozucu oldu." ifadelerini kullandı.

Bu sezon siyah-beyazlı forma altında Premier Lig'de 6 ve kupada 4 maçta görev yapan Yedlin için teknik direktör Steve Bruce geçtiğimiz haftalarda oynanılan Aston Villa karşılaşmasının ardından "Yedlin'in çalışma izniyle ilgili bir sorun var. Ne zaman yada ne kadar kısa sürede çözüleceğinden emin değilim. Konuyla ilgili ilerleyen süreçte bilgi vereceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

Menajer nasıl olunur, Türkiye'de transfer süreçleri nasıl gelişiyor, transferlerin karanlık tarafları neler hepsi ve daha fazlası FCN Maraton'un yeni bölümünde konuşuldu. FIFA Menajeri Gökhan Tabakçıoğlu anlattı. İzlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.