Diagne için anlaşma sağlandı!

Ara transfer döneminin sona ermesine sayılı günler kala
Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. İngiliz ekibi West Bromwich'in kiralamak istediği Senegalli forvet Mbaye Diagne için yapılan görüşmeler sonuncunda anlaşmaya varıldığı belirtildi.

İngiltere'nin önde gelen spor basınlarından Sky Sport'ta yer alan habere göre; Galatasaray ile West Bromwich, Diagne'nin kiralanması için el sıkıştı. İngiliz ekibinin sözleşmeye satın alma opsiyonu da eklediği belirtildi. West Bromwich Albion yetkilileri Senegalli yıldızı sağlık kontrollerinden geçirmek için İngiltere'ye götürüyor. Bunun için bir dizi çalışma başlatan İngiliz temsilcisi, Senegalli forvete, sağlık kontrolünden geçirdikten sonra imzayı attıracak. 

Sağlık kontrolleri için İngiltere'ye gidecek olan Diagne'nin bu hafta Galatasaray'ın Süper Lig'de Gaziantep ile oynayacağı maçın kadrosunda yer almayacak. 29 yaşındaki golcü futbolcu bu sezon çıktığı 19 maçta 11 gol kaydetti. Diagne'nin sözleşmesi Haziran 2023'te sona eriyor.

FCN Blog Youtube kanalına abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! Abone olmak için tıklayın...

Maraton'un yeni bölümünde editörlerimiz Galatasaray'ın oyun planını ve teknik direktör Fatih Terim'in kadro içerisinde yaptığı dokunuşları masaya yatırdı..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.