Ekrem Memnun: Galatasaraylıların gurur duyacağı bir takım yaratacağız...


Ertuğrul Erdoğan'ın ardından Ömer Uğurata ile de yollarını ayıran Galatasaray erkek basketbol takımımızda, başantrenörlük görevine kadın basketbol takımımızla çok büyük başarılara imza atan Ekrem Memnun getirilmişti. Ekrem Memnun bugün takımın başında ilk antrenmanına çıkarken GS TV'ye de açıklamalarda bulundu.

"AMACIMIZ GALATASARAYLILARIN GURUR DUYACAĞI BİR TAKIM YARATMAK"
“Kulübüme döndüğüm için mutluyum. Takımın durumu ve ligde bulunduğumuz yer ortada. Bunlarla ilgili söylenecek bir şey yok. Bir an önce bulunduğumuz yerden yukarıya çıkmak istiyoruz. Bunu yapacak oyuncumuz var, tecrübemiz var, isteğimiz var. Amacımız Galatasaraylıların gurur ve mutluluk duyacağı, izlemekten zevk alacağı bir takım yaratmak.” 

"KAYBEDECEK BİR SANİYEMİZ BİLE YOK"
“Durum ortada, fazla konuşacak bir şey yok. Kaybedecek bir saniyemiz bile yok. Bütün enerjimizi önümüzde o oynayacağımız ilk maça yoğunlaştırmış durumdayız. Oyuncularımızla bunu konuşuyoruz. Umut ediyorum ki istediğimiz gibi olacak her şey. Yenilik hissi, her zaman yeni bir heyecan, insanlar yeni bir şeyler yapmak istiyor. Kimse bu durumdan memnun değildir. Onlar da bir reaksiyon göstermek istiyor. Bunlar normal ama kalıcı olması lazım. Önemli olan temeldir, disiplindir, inançtır, takım olmaktır, konsantrasyondur. Sonunda göreceğiz her şeyi. Her saniye daha iyiye gitmek lazım. Çok ciddi bir iş yapıyoruz. Komplike bir oyun basketbol. Bir veya iki şeyi iyi yapmak gerekmez, milyon tane şeyi iyi yapmalısınız. Profesyonel oyuncularımız gereğini yapacaktır.”

"LAYIK OLDUĞUMUZ YERLERE GELECEĞİZ"
“Yenilik hissi geçicidir. Bunun kalıcı olması lazım. Herkes farkında bunun. Rakipler de farkında. Bu takımın ribauntla ilgili sorunları olduğu biliniyor. Bu ben geldim diye, kendiliğinden düzelmeyecek. Oyuncular oynuyor bu oyunu. Daha çok dikkat edecekler. Onları daha fazla uyaracağız. Beraber konuşacağız ve beraber yapacağız.Kimse bizim için ribaunt almayacak. Bizim takımın oyuncuları alacak. Bunu yapmak için daha fazla konsantre olup kararlı olmak lazım. Disiplinli olmak lazım. Zamanla ben kulübün geçmişine kültüre, inancına, basketbola olan sevgisine güveniyorum. Bunlar zamanla oturacaktır. Hak ettiğimiz, layık olduğumuz yerlere geleceğimize inanıyorum.” 

"TARAFTARIMIZIN YANIMIZDA OLMAMASI BİZİM İÇİN HANDİKAP"
“Galatasaray taraftarı Galatasaray ailesinin çok önemli bir parçasıdır. Taraftarımızın yanımıza olmaması bizim için handikap. Galatasaray taraftarları takımın çok zor günlerinde maç kazanmasına yardımcı olmuştur. Pandemiden dolayı burada olamıyorlar. Galatasaray’ın iyi günleri ve kötü günleri olur. Mühim olan kötü günde sahip çıkmaktır. Düzeltmek için elimizden gelen her şeyi yapıp taraftarımızı mutlu etmeye çalışacağız.” 

Galatasaray'da Basketbol Şubesi'nde neler oluyor?  Ekrem Memnun'un yuvaya dönüşü,  Epiphanny Prince transferinin perde arkası, Angel McCoughtry ve Epiphanny Prince'in takıma katacakları ve Bench Arkası'nın yeni bölümünde konuşuldu... İzlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.