Fatih Terim: Derin bir yalnızlık hissettim..

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turunda Yeni Malatyaspor'u deplasmanda penaltılarla mağlup ederek adını son 8 takım arasına yazdıran Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam zor bir karşılaşma oynadıklarını belirtirken, transfer dönemiyle ilgili olarak yaptığı açıklamara dikkat çekti. 

ZOR VE YOĞUN BİR FİKSTÜR VAR

İki taraf için de zor bir maç oldu. Malatyaspor'u tebrik ederim, çok iyi mücadele ettiler. Neredeyse kazanabilirlerdi. Bizim için geç oldu, güç oldu ama oldu. Oyuncularımı kutlarım. Gönül ister ki, derbi maçı öncesi bu kadar yorulmadan, ekstra mücadele etmeden, uzatma ve penaltılar olmadan kazanmak isterdik. Sonuçta  3-0 da, 5-0 da kazansak penaltılarla da kazansak Cuma günkü kura çekiminde varız. Kazandıktan sonra olaya böyle bakmak lazım. Saat 00:00 gece yarısı. Ağır mesaideyiz hepimiz. Çocuklar da öyle. Daha uçağa bineceğiz. İstanbul’a gideceğiz. Ligin yoğun olduğu ortamda bir de kupa yoğun günler yaşatıyor hepimize. Bütün takımlar için de böyle. Kolay değil. Onun için iki takımı da tebrik ediyorum; ama kazandığımız için ve son 8’e kaldığımız için mutluyum.

TRANSFER SÜRECİ VE TEPKİ

Benim kimseyle bir görüşmem olmadı. Malumu ilan ettim açıkçası. Kimsenin bilmediği bir şeyi söylemedim. Transfer ayında herkes yazarken, ben de açıkladım. Doğrusu bu.  O konular çok uzun. Bugün derin bir yalnızlık hissettim. Benim kişilere, gruplara değil Galatasaray’a sözüm var. Galatasaray’a emeğim var. O sözüm de Galatasaray’a. Zaten Mayıs'ta hem sözüm, hem kontratım bitiyor. Sözüm sözdür. Sözümde durmaya devam edeceğim. Canımız sağ olsun , canınız sağ olsun demek herhalde en doğrusu.

Galatasaray'da sezon başında transfer listesinin basına sızması ve Fatih Terim - Mustafa Cengiz arasında yaşanan gerilimi sosyal medyanın sevilen ismi Tansel Taşanlar yorumladı.  Yaşananları öğrenmek için yayınımızı izlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.