Forvette gözler Babel'e çevrildi!

Bu sezon istikrarsız bir görüntü çizen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim kadroda yapacağı hamleler üzerine kafa yoruyor.. Falcao'nun sakatlığına Diagne'nin kırmızı kartı ve Oğulcan'ın da sakatlığı eklenince Denizlispor karşısında forvet için tek bir adaya gözler çevrildi.. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim forvette yaşadığı sıkıntıların ardından yeni çözümler arıyor. Falcao ve Diagne’nin yokluğunda Galatasaray’da forvet hattında görev yapan Oğulcan’ın sakatlanması, hastalığı sonrasında takıma yeni alışmaya başlayan Ryan Babel’in omuzlarındaki yükü ağırlaştırdı. Diagne’nin kırmızı kartı nedeniyle sarı-kırmızılıların yarınki Yukatel Denizlispor maçında Babel’in santrfor olarak görev yapması bekleniyor. Koronavirüs rahatsızlığı nedeniyle bir süre takımdan uzak kalan Ryan Babel bu sezon 15 maçta toplamda 778 dakika görev yaptı ve 3 gol - 2 asistlik performans sergiledi. 

FCN Blog'un kendisine has konsepti Maraton'un yeni bölümü yayında.. Hafta sonu kaybedilen Beşiktaş derbisini editörlerimiz masaya yatırırken, Fatih Terim'in üçlü savunma tercihi ve Mbaye Diagne'nin kırmızı kartı derbiye damgasını vurdu! 

FCN Blog Youtube kanalını takip etmek için!

1 yorum:

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.