Galatasaray, Salih ve Aytaç ile anlaştı!


Transferde şimdiden gaza basan ve takıma takviye yapmak için girişimlerini hızlandıran Galatasaray, orta sahaya 2 isim birden getiriyor. Sarı-kırmızılıların Kasımpaşa'dan Aytaç Kara ve Alanyaspor'dan Salih Uçan ile anlaştığı iddia ediliyor.

Sezon başında orta sahaya bir transfer yapamayan ve büyük tepki toplayan Galatasaray yönetimi ara transfer döneminde Fatih Terim'in isteklerini karşılamak için harekete geçti. Kadir Çetincalı'nın haberine göre; Galatasaray, Aytaç Kara ve Salih Uçan ile her konuda anlaşmaya vardı. Sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan iki oyuncu ile anlaşan Cimbom, Aytaç'ın Kasımpaşa ile Salih'in de Alanyaspor ile sorunlarını çözmesini bekliyor. Sarı-kırmızılılarda hedef iki oyuncuyu ara transfer döneminde kadroya katmak yönünde. 

FCN Blog YouTube kanalına desteğinizi bekliyoruz; buraya tıklayarak kanalımıza ulaşabilir ve abone olabilirsiniz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.