Galatasaray transferde 3 yerliyle anlaştı!

Gelecek sezon yürürlüğe girecek yeni yabancı kuralı öncesi Galatasaray, transferde temkinli davranıyor. Sarı-kırmızılılar, hem bu kuralı hem de harcama limitlerini göz önünde bulundurarak sezon sonunda takımlarıyla sözleşmeleri bitecek 3 yerli isimle anlaşma sağladı.  

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Ara transfer çalışmalarını çok yoğun bir şekilde sürdüren Galatasaray bir yandan da yeni sezonun kadro planlaması için startı verdi. Sarı-Kırmızılılar sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Kasımpaşalı Aytaç Kara, Alanyasporlu Salih Uçan ve Karagümrük'ten Fatih Kuruçuk'la her konuda anlaşmış durumda.. Şu anda kasadan herhangi bir bonservis bedeli çıkarmak istemeyen yönetim 3 ismi de yeni sezonda kadrosuna katma kararı aldı. 

Ön anlaşmaların imzalandığı ve 3 futbolcunun sözleşmeleri biter bitmez resmen Galatasaraylı olacağı gelen bilgiler arasında.. Bu sezon dar rotasyondan şikayetçi olan Terim yeni sezonda kadroyu geniş tutacak.

Yeni transferimiz Halil Dervişoğlu'nu yakından tanıyalım. İşte golleri ve güzel hareketleri... 👇
 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.