Halil Dervişoğlu için anlaşma sağlandı!

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'da gündeme son olarak gelen isim Brentford forması giyen 21 yaşındaki Halil Dervişoğlu oldu.. Ümit milli takım forması giyen ve potansiyelli isimlerin başında gelen hücum oyuncusunun satın alma opsiyonlu kiralık transferi için kulüpler arası görüşme devam ederken, oyuncunun menajerliğini yürüten babası transfere dair açıklamalarda bulundu!

Ajansspor'da yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim kadrosuna katılmasını istediği Halil Dervişoğlu için yönetim hem Brentford yönetimi hem de oyuncuyla her konuda anlaşma sağladı. İngiliz temsilcisine satın alma opsiyonu içeren kiralama teklifi sunan Sarı-Kırmızılılar olumlu yanıt aldı. Transferin yakın bir zamanda resmiyet kazanması bekleniyor..

Genç oyuncu devre arası için Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor ile anlaşma sağlamıştı ancak kulübü Brentford bu transfere izin vermemişti. Dervişoğlu ile flaş gelişmeler yaşanırken Galatasaray futbolcu ve kulübüyle her konuda el sıkıştı. Öte yandan oyuncunun menajerliğini yürüten babası dün oynanılan Galatasaray - Denizlispor maçını tribünden takip etti. Muzaffer Dervişoğlu oyuncunun Galatasaray ile anlaştığını belirtirken, Brentford'la da anlaşma sağlandığını açıkladı. 

HALİL DERVİŞOĞLU KİMDİR?
Halil Dervişoğlu, 8 Aralık 1999 tarihinde Hollanda'nın Rotterdam şehrinde dünyaya geldi. Futbola RV & AV Sparta Rotterdam ve Sparta Rotterdam takımlarında başlayan Halil Dervişoğlu, Sparta Rotterdam kulübünden İngiliz FC Brentford takımı tarafından 3 milyon Euro bedelle transfer edildi. Twente'de bir yıl kiralık oynadıktan sonra yeniden Brentford takımına dönen Halil Dervişoğlu, Galatasaray'ın transfer hedefleri arasında yer alıyor. 

1,83 boyundaki forvet oyuncusu, sağ ayağına hakimdir.

Yeni transferimiz Halil Dervişoğlu'nu yakından tanıyalım. İşte golleri ve güzel hareketleri... 👇
 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.