Luyindama'nın yerine Ferro!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim kadrosunu gençleştirmek ve gelecek vaadeden isimleri dahil etmenin planlarını yaparken, savunma rotasyonunda da Luyindama'nın yerine alternatifini yine Portekiz'de buldu.. Deneyimli teknik adam scout ekibinin raporları doğrultusunda Benfica'da istediği süreleri bulamayan Ferro'nun takıma katılmasını istiyor. 

Portekiz'de yayın yapan Record gazetesinde yer alan habere göre; ara transfer döneminde Christian Luyindama'yı satma ihtimali bulunan Galatasaraylı yetkililerin gündeminde Benfica'da bu sezon istediği şansı bulamayan Portekizli stoper Ferro bulunuyor. Kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki savunma oyuncusunun da Galatasaray'a gitmeye sıcak baktığı belirtilirken, kiralama şartlarında satın alma opsiyonun da olması bekleniyor. 

Geçtiğimiz sezonlarda Portekiz Ligi takımlarından Chaves'te forma giyen Marcao'yu renklerine katan ve Brezilyalı oyuncudan büyük bir potansiyel beklentisi olan Galatasaray yönetiminin Ferro'da da aynı beklentilerinin olduğu belirtiliyor. Galatasaray yönetiminin son dönemde ismi Avrupalı kulüplerle anılan Kongolu stoperi Luyindama'yı yüksek bedelle satarak hem FFP kapsamında önemli bir gelir elde etmek, hem de kadrosunu gençleştirmek istediği biliniyor. 

FERRO KİMDİR?
Benfica altyapısında yetişen ve 2019 yılından beri A takımda görev yapan Ferro, bu sezon tüm kulvarlarda sadece 6 maçta 219 dakika şans bulabildi. Portekiz milli takımının aday kadrosunda da yer alan Ferro, profesyonel kariyerinde 69 maçta görev yaptı. Benfica B takımı formasıyla Portekiz B Ligi'nde toplamda 91 maça çıkan ve 5 gol - 4 asistlik performans sergileyen Ferro gösterdiği başarılı performansla dikkat çekmişti. UEFA'nın daha önceki yıllarda açıkladığı gelecek vaadeden önemli isimler arasında sık sık kendisine yer bulan Ferro, bir türlü beklenen patlamayı gerçekleştiremedi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.