Luyindama'ya gelecek teklifler değerlendirilecek!

Galatasaray'da
gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ancak milli takımda yaşadığı çapraz bağ sakatlığı sonrasında uzun bir süre takımdan uzak kalan Luyindama, istediği gibi geri dönemedi. Teknik direktör Fatih Terim, iyi bir teklif gelmesi halinde Kongolu savunmacının satılmasına onay verirken yönetim de oyuncunun menajerini görüşmeye çağırdı. 

Webaslan'da yer alan habere göre, Galatasaray'ın son dönemde kazandığı şampiyonluklara büyük bir katkı sağlayan Luyindama, bu sezonki performansıyla büyük hayal kırıklığı yarattı. Milli Takım'da yaşadığı sakatlığında etkisiyle uzun bir süre sahalardan uzak kalan Luyindama, sarı-kırmızılı formayı giymeye başladığı dönemde de yaptığı kritik hatalarla sarı-kırmızılı taraftarlara adeta saç baş yoldurdu.. Galatasaray'ın toplamda 8 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı ve en büyük satış potansiyeli olarak gördüğü Luyindama için flaş bir karar alan sarı-kırmızılı yönetim, transfer penceresinin kapanmasına 6 gün kala gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı. Sözleşmesi 2020 Haziran ayında bitecek olan Luyindama için minimum 5 milyon euroluk bonservis bedeli belirleyen Galatasaray Yönetimi, Kongolu futbolcunun menajeri ile de bu süreç hakkında fikir alışverişinde bulundu.

2022 Haziran ayında sona erecek olan Luyindama'nın sözleşmesinden çıkmak isteyen Galatasaray, Kongolu futbolcuyu bir satış potansiyeline dönüştürerek hem Ocak ayı hem de Temmuz ayında hareket alanı kazanmak istiyor.

FCN Blog Youtube kanalına abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! Abone olmak için tıklayın...

Maraton'un yeni bölümünde editörlerimiz Galatasaray'ın oyun planını ve teknik direktör Fatih Terim'in kadro içerisinde yaptığı dokunuşları masaya yatırdı..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.