Martin Linnes: Zor bir deplasmandan çok önemli bir 3 puan aldık...

Süper Lig'de ilk yarının son maçında Yeni Malatyaspor'a konuk olan Galatasaray, son dakikalarda gelen golle kazanmayı bildi ve puanını 39'a yükseltti. Sarı Kırmızılıların Norveçli oyuncusu Martin Linnes, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

"ÇOK ÖNEMLİ BİR 3 PUAN ALDIK"
’’Zor bir maçtı. Çok zor bir deplasmandı. Önemli bir 3 puan aldık. Ligin ilk yarısının son maçını 3 puanla kapatmak istiyorduk. Malatya takımı işimizi zorlaştırdı daha defansif bir futbol oynadılar. Bulduğumuz şanslar vardı ve sonuçta Babel’in attığı güzel bir golle kazandık. Babel için çok mutluyum. Çok çalışan, çok özveriyle çalışan bir arkadaşımız. Onun da bu şekilde golle dönmesi bizleri mutlu ediyor. Önemli bir deplasmandan 3 puan aldığımızı düşünüyorum” 

"KENDİMİ EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLAMAM GEREKİYOR"
“Her futbolcu oynamak ister maksimum seviyede maçlar yapmak ister. Benim de zinde olmam lazım, kendime bakmam lazım. Kendimi en iyi şekilde hazırlayarak bu maçlarda oynamak istiyorum.”


FCN Blog'un birbirinden önemli konukları ağırladığı konsepti Eski Açık'ın bu haftaki konuğu Galatasaraylı kimliğiyle tanınan, yazar Mahir Şanlı'ydı👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.