Mostafa Mohamed için transfer açıklaması!

İsmi uzun bir süredir Galatasaray ile anılan ve tabir-i caizse papatya falına dönen Mostafa Mohamed transferi sonuçlanmak üzere.. Uzun süren görüşmelerin ardından yaşadığı ekonomik krizin de etkisiyle oyuncusunu satmaya sıcak bakan Zamalek kulübü adına basın sözcüsü Essam Salem transferle ilgili olarak açıklamada bulundu.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in transfer listesinde yer alan Mostafa Mohamed için bir süredir Fransız ekibi St. Etienne ile görüşen Zamalek oyuncunun bonservisi için anlaşma sağlayamamıştı. Bunun üzerine Galatasaray'ın teklifini değerlendiren Mısır ekibi, 1.5 yıllık kiralama + satın alma opsiyonu içeren teklifi kabul ederken ödeme konusunda da kulüpler arasında anlaşma sağlandı.

Mısır Ligi'nde bu akşam oynadığı Misr El Makasa karşılaşmasında sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrılan başkent ekibi adına basın sözcüsü Essam Salem canlı yayında açıklamalarda bulundu. 22 yaşındaki forvet oyuncusu hakkında sorulan soruya "Mostafa Mohamed kiralık olarak Galatasaray'a gidiyor. 2 milyon dolar karşılığında 1,5 yıl kiralık anlaşma yapıldı. 4 milyon dolar da satın alma opsiyonu var. Anlaşma bugün açıklanabilir." ifadeleriyle cevap verdi. 

Menajer nasıl olunur, Türkiye'de transfer süreçleri nasıl gelişiyor, transferlerin karanlık tarafları neler hepsi ve daha fazlası FCN Maraton'un yeni bölümünde konuşuldu. FIFA Menajeri Gökhan Tabakçıoğlu anlattı. İzlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.