Sekidika için son talip Konyaspor!

Galatasaray'da
geçtiğimiz sezon devre arasında bedelsiz olarak takıma katılan ancak geldiği günden itibaren pek fazla forma şansı bulamayan Jesse Sekidika'nın tecrübe kazanması adına kiralanması bekleniyor. Süper Lig standartlarının altında olan Nijeryalı oyuncunun düzenli olarak oynayabileceği bir takıma kiralanması beklenirken, dün oynanılan Konyaspor karşılaşmasının ardından sürpriz bir görüşme gerçekleşti. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; yabancı kontenjanı dolu olan Galatasaray'da pek fazla forma şansı bulamayan 24 yaşındaki kanat oyuncusu Jesse Sekidika'nın başka bir takıma kiralanmasına karar verildi. Nijeryalı futbolcuyu sezon başında isteyen İttifak Holding Konyaspor ara transfer dönemi için talebini yineledi. Karşılaşma sonrasında Galatasaraylı yöneticilerle görüşen Konya yönetimi, transferin gerçekleşmesi için Fatih Terim'in kararını bekleyecek.

Süper Lig'den bazı takımların yanı sıra TFF 1. Lig takımlarından da teklif alan Jesse Sekidika'nın düzenli forma giyme ihtimali nedeniyle Konyaspor'a sıcak baktığı öğrenildi.

Galatasaray'da sezon başında transfer listesinin basına sızması ve Fatih Terim - Mustafa Cengiz arasında yaşanan gerilimi sosyal medyanın sevilen ismi Tansel Taşanlar yorumladı.  Yaşananları öğrenmek için yayınımızı izlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.