Taylan'ın saha içi mentörü Selçuk İnan!

Galatasaray'da bu sezonun yükselen ismi Taylan Antalyalı gösterdiği performansla alkış toplarken, 25 yaşındaki oyuncunun saha içindeki evriminin altında tanıdık bir isim yatıyor.. Galatasaray'da geçtiğimiz sezon futbola nokta koyan ve teknik ekibe katılan Selçuk İnan, genç oyuncuyla her antrenman sonrası özel çalışmalar gerçekleştiriyor. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; geçen sezon sonunda futbolu bırakan Selçuk İnan, yardımcı antrenör olarak Fatih Terim'in ekibine girerken, etkisini de hemen gösterdi. Eski kaptan, kendisinin izinden giden Taylan Antalyalı'nın yükselen performansında önemli rol oynadı. Yaz kampından itibaren 25 yaşındaki futbolcuyla idmanlarda özel ilgilenen Selçuk, deneyimlerini ona aktardı. Selçuk İnan gibi top saklayıp fauller alan, orta alanda oyun kurma becerisinin yanı sıra yüksek pas isabetiyle oynayan Taylan, saha içinde takım arkadaşlarını yönlendiriyor. Selçuk'un duran toplar konusunda da Taylan'a rol model olacağı ve birlikte özel çalışmalar yapacağı öğrenildi.

FCN Blog YouTube kanalına abone olmayı unutmayın; buraya tıklayarak kanalımıza ulaşabilir ve abone olabilirsiniz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.