Albayrak ve Terim oyuncusuna güven aşıladı!

Geçtiğimiz sezon Sivasspor formasıyla ligde fırtınalar estiren ve sezon başında Galatasaray'a transfer olan Emre Kılınç son haftalarda yükselen formuyla alkış topluyor. Devre arasında ismi bir dönem transfer dedikodularında geçen milli yıldızla Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim'in özel olarak görüştüğü ortaya çıkarken, Emre kendisine güvenenleri mahcup etmedi. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Sivasspor'dan gelen Emre Kılınç bu sezon Marcao ve Taylan'dan sonra en fazla süre alan üçüncü Galatasaraylı oyuncu oldu. Galatasaray'da sezonun ilk bölümünde oynadığı oyunla eleştirilen milli oyuncu toplamda 4 gol-2 asistlik katkı sağlarken, son dönemde performansıyla sivrildi. Ara transfer döneminde ismi bir dönem Başakşehir ile yapılan görüşmelerde İrfan Can Kahveci için takasta geçtiği iddia edilen yıldız oyuncuyu ikinci başkan Abdurrahim Albayrak'ın sözleri motive etti. İsmi takasta geçen Emre Kılınç'ı çıkan haberler sonrasında hemen arayan ve bizzat görüşen Albayrak, "Bizim için İrfan Can kadar değerlisin. Seni göndermemiz söz konusu olamaz. Çıkan haberlere sakın inanma." uyarısında bulundu. Teknik direktör Fatih Terim de oyuncusuna böyle bir düşüncesi olmadığını belirterek tabir-i caizse güven aşıladı. Başakşehir'in Emre Kılınç isteğine olumsuz yanıt veren Galatasaray takasta Linnes'i önerdi ancak anlaşma sağlayamadı.

Feghouli'nin sakatlığında tekrar ilk 11'e dönen Emre, hocası Fatih Terim ve yöneticisi Abdurrahim Albayrak'ın güvenini boşa çıkarmadı. Kadıköy'deki Fenerbahçe derbisinde Mostafa Mohamed'e asist yapan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Alanya'da attığı golle galibiyeti getirdi.

Fortuna Sittard başkanı Işıtan Gün konuğumuz olduğu programda Mayıs ayındaki seçimlerde başkan adayı Burak Elmas'ın listesinde olacağını açıkladı! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.