Etebo performansıyla alkış aldı!

Galatasaray'da sezon başında Stoke City'den kiralık olarak kadroya katılan Etebo, sezonun ilk yarısında Taylan'ın büyük çıkışı sonrasında yedek kulübesine mahkum olmuştu. Zaman zaman rotasyonda şans bulan Nijeryalı merkez oyuncusu Kasımpaşa maçında ilk 11'de görev yaparken, ağır zemin şartlarında kusursuza yakın bir oyun ortaya koydu. 

Kasımpaşa karşısında teknik direktör Fatih Terim tarafından ilk 11'de görevlendirilen ve iki stoperin önünde defansif orta saha rolünde sahaya çıkan Etebo, bozuk zeminin de etkisiyle birlikte yüksek mücadelenin sahne olduğu orta alanda performansıyla dikkat çekti. Nijeryalı oyuncu hem rakipleriyle girdiği ikili mücadele hem de savunma aksiyonları konusunda takımın öne çıkan isimlerinden birisi oldu. Mücadelenin ilk yarısında ceza sahası dışından rakip kaleye çok sert bir şut atan Etebo'nun bu şutunu Ertuğrul kurtarırken, maçın son dakikalarında galibiyeti getiren penaltı öncesinde de topu ceza sahasına yollayan isimdi. Nijeryalı oyuncu büyük bir mücadele örneği sergilediği maçın ardından teknik direktör Fatih Terim'den de alkış aldı. 



FCN Blog'un kendisine has konsepti Eski Açık'ın yeni bölümünde İnterrail Türkiye'nin kurucusu Bestami Köse konuk oldu. Seyahat ve futbol ağırlıklı geçen sohbet oldukça keyifli anlara sahne oldu.. Youtube kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 

 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.