Galatasaray'dan devrede isabetli şut rekoru!

Süper Lig'de evinde ağırladığı Kasımpaşa karşısında sahadan 2-1 galibiyetle ayrılarak zirveye kurulan Galatasaray, yoğun kar yağışı altında geçen zorlu mücadelede ilk yarıdaki hücum performansı dikkat çekti. Fatih Terim'in öğrencileri rakibi karşısında ilk yarıda şut rekoru kırdı! 

İstanbul'da bir süredir etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle Ali Sami Yen Stadı'nın zemininde büyük hasar meydana gelirken, Galatasaray mücadeleye başlar başlama rakip kalede etkili ataklar gerçekleştirdi. Teknik direktör Fatih Terim'in öğrencileri rakip kaleyi abluka altına alırken, 30 dakikalık sekansta birisi gol olmak üzere rakip kaleye 9 isabetli şut attı ve rakibini hataya zorladı. Karşılaşmadaki ilk gol de böyle gelmişti.. Kasımpaşa kalecisi Ertuğrul'un kalesinde devleştiği mücadelede Galatasaray, bu sezon ligin ilk yarısında en çok şut attığı maçı geride bırakmış oldu. 

FCN Blog'un kendisine has konsepti Eski Açık'ın yeni bölümünde İnterrail Türkiye'nin kurucusu Bestami Köse konuk oldu. Seyahat ve futbol ağırlıklı geçen sohbet oldukça keyifli anlara sahne oldu.. Youtube kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.