Johnathan Williams ile yollar ayrıldı!

Basketbol Süper Ligi'nde bu sezon istediği sonuçları almaktan uzak olan ve sıkıntılı günler geçiren Galatasaray erkek basketbol takımında bir ayrılık daha gerçekleşti.. Daha önce Daryl Macon ve Alex Hamilton ile yollarını ayıran takımımızda Johnathan Williams'ın da sözleşmesinin feshedildiği açıklandı!

Sezona ilk olarak Ertuğrul Erdoğan yönetiminde başlayan ve tecrübeli ismin görevden ayrılmasının ardından yardımcı antrenör Ömer Uğurata ile yola devam eden Galatasaray erkek basketbol takımı son olarak geçtiğimiz aylarda göreve Ekrem Memnun'u getirdi. Sezon içerisinde kadroda ufak çaplı bazı değişiklikler gerçekleştiren takımımızda son dönemde takımdan ayrılan isimler kervanına bir yenisi daha katıldı. Kulüpten yapılan açıkalmada sezon başında takıma katılan NBA patentli 26 yaşındaki Amerikalı pota altı oyuncusu Johnathan Williams'ın sözleşmesi karşılıklı anlaşma sonucunda feshedildiği açıklandı. 

Amerikalı oyuncu bu sezon ligde 19 maçta 24:04 dakika ortalama ile sahada kalırken maç başına 10.26 sayı - 7.26 ribaund - 0.8 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.