Jordan Crawford resmen Galatasaray'da!

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray'da transfer hareketliliği devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Alex Hamilton, RJ Hunter ve Johnathan Williams ile yollarını ayıran sarı-kırmızılılar Pierre Jackson ile anlaşmıştı. Galatasaray, son olarak 7DAYS EuroCup ekiplerinden Lokomotiv Kuban forması giyen Jordan Crawford ile anlaşmaya vardı. 

JORDAN CRAWFORD KİMDİR?
Galatasaray'ın gündemindeki Jordan Crawford kimdir?

32 yaşındaki guard Kuban formasıyla EuroCup'ta bu sezon 14 maça çıkmış ve 16.6 sayı - 1.9 ribaund - 2.2 asist ortalamalarına imza atmıştı. 2010 yılında Nets tarafından 1. tur 27. sıradan draft edilen Jordan Crawford, NBA'de 5 farklı takımın formasını giymişti. Hawks, Wizards, Celtics, Warriors ve Pelicans formaları giyen Crawford, 281 maça çıkarken NBA'de 12.2 sayı - 2.5 ribaund - 3.1 asist ortalamalarına imza atmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.