Kasımpaşa maçına kar düzenlemesi!

İstanbul'da tüm şehri etkisi altına alacak bir şekilde hafta sonu yoğun bir kar yağışı beklenirken Süper Lig'in 25. haftasında oynanacak Galatasaray - Kasımpaşa maçının saatinin değişmesi için görüşmeler sürüyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun maç hakkındaki kararını gün içinde açıklaması bekleniyor.

14 Şubat Pazar günü akşam saatlerinde İstanbul'da beklenen yoğun kar yağışından dolayı Kasımpaşa maçının saatinin daha erkene çekilmesini talep edecek olan Galatasaray, Kasımpaşa Kulübü'nden olumlu bir cevap alması durumunda Türkiye Futbol Federasyonu ile de iletişime geçecek. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Galatasaray'da başkan yardımcısı Abdürrahim Albayrak, "Pazar günü akşam saatlerinde çok şiddetli bir kar yağışı bekleniyor. TFF ile görüşeceğiz. Maçın saatinin değişmesi için konuşacağız" şeklinde konuştu.

Kasımpaşa Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Fatih Saraç, Süper Lig'in 25. haftasında 14 Şubat Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile yapacakları maçın başlama saatinin, beklenen kar yağışı nedeniyle erkene alınması konusunda sarı-kırmızılı kulüpten gelen teklifi olumlu karşıladıklarını söyledi. Mehmet Fatih Saraç, AA muhabirine yaptığı açıklamada konuyla ilgili Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın kendisini aradığını dile getirerek "Abdurrahim Bey beni aradı. Federasyonun da uygun görmesi halinde maçın 19.00'da değil de 16.00'da oynanması konusunda görüşümüzü istedi. Kasımpaşa Kulübü olarak bu haklı, gayet makul ve doğru isteklerine olumlu yaklaşacağımızı kendilerine bildirdik. Pazar günü o saatlerde çok yoğun kar yağışı bekleniyor. Yarıda kalma ve erteleme durumunu göz önünde bulundurarak 'maçı erkene alalım' diyorlar. Biz de 'olur' dedik. Bu çerçevede federasyona müracaat edeceklerini düşünüyorum." ifadelerini kullandı. 

FCN Blog YouTube kanalına desteğinizi bekliyoruz; buraya tıklayarak kanalımıza ulaşabilir ve abone olabilirsiniz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.