Mohamed'in opsiyonu için Albayrak'tan açıklama!

Ara transfer döneminde Zamalek'ten transfer edilen ve forma giydiği 4 maçta 4 gol atarak dikkatleri üzerine çeken Mostafa Mohamed için iddialar bitmek bilmiyor.. Mısır basınında son olarak yer alan satın alma opsiyonu hakkında Galatasaray'da ikinci başkan Abdurrahim Albayrak açıklamalarda bulundu. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Mostafa Mohamed için Mısır basınının “4 milyon doların üzerinde teklif gelmesi halinde Zamalek bunu değerlendirir” iddiasına Galatasaray'dan flaş bir cevap geldi. Galatasaray’da ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, geldiği dünden itibaren gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken ve teknik direktör Fatih Terim’den de tam not alan Mustafa Muhammed'in sözleşmesiyle ilgili noktayı koydu.

Albayrak yaptığı açıklamada “Mustafa Muhammed için kimse endişe etmesin. Galatasaray, 1 Temmuz 2022’ye kadar 4 milyon doları ödediği takdirde bonservisini alıyor. Bu parayı bugün ya da yarın da verebilir ve tüm soru işaretlerine noktayı koyabiliriz. Ancak ortada kafa karışıklığına yol açacak bir durum yok. Kiralama bedeli 2 milyon dolar ve kulübümüz UEFA Finansal Fair Play çerçevesinde hareket ediyor. Zaten bu nedenle kiralama+satın alma opsiyonu şeklinde bir sözleşme yaptık. Bir kulüp gidip Mısır kulübü Zamalek’e 4 milyon dolardan fazla teklif etse de oyuncuyu alamaz. Muhammed takıma katılalı fazla bir süre olmadı, fakat onu izlemekten herkes büyük keyif alıyor. Sadece iyi bir futbolcu değil, aynı zamanda karakterli bir sporcu.. Bu kalitesine rağmen çok uygun rakamlara oynuyor. Kendisi uzun yıllar sarı-kırmızılı formayı giyecek. Kimsenin bundan şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.