Ömer Bayram: Saha şartları oyun sistemimizi değiştirdi..

Kasımpaşa karşısında son dakika golüyle sahadan 3 puanla ayrılan Galatasaray'da karşılaşmanın ardından Ömer Bayram açıklamalarda bulundu. Takım olarak topa hakim bir anlayışlarının olduğunu ancak saha şartları nedeniyle bunu yapamadıklarını belirten tecrübeli oyuncu, üç puana ulaştıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Ülke olarak bu sabah acı bir haber aldık. Milletimizin başı sağ olsun. Böyle oynamaya aslında alışık değiliz. Galatasaray olarak top sahip olan ve oyun kuran taraf olmak istiyoruz. Saha şartları, havanın böyle olması oyun sistemimizi değiştirdi. Üç puanı almak için ne gerekiyorsa yaptığımızı düşünüyorum. Üç puana odaklandık. Onu da uzun topla, ceza sahası içinde Henry’nin penaltı kazanmasıyla aldık. Güzel bir maç oldu diyemeyeceğim; ama bizim için önemli olan üç puan almak ve liderliğimizi korumaktı. Bunun için ne gerekiyorsa yaptık. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kasımpaşa’ya da başarılar diliyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.