Saracchi'nin yerine Moreno iddiası!

Süper Lig'de yeni transferlerin takım katılması ile zirve yarışında yeni bir hava yakalayan ve son olarak Fenerbahçe'yi deplasmanda yenerek liderliğe yükselen Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Ara transfer döneminde kadrosuna geleceğe yönelik önemli takviyeler yapan Galatasaray'da sol bek için gündeme gelen son isim Kolombiyalı oyuncu Yairo Moreno oldu! 

İlk olarak Meksika basınında yer alan iddialar, ardından da İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberiyle daha da güçlendi. Sezon sonunda Marcelo Saracchi'nin kiralık kontratının sona ermesiyle bu bölgeye takviye yapacak olan Galatasaray'da çalışmalar şimdiden başladı. Scout ekibiyle birlikte bir süredir bu bölgeye takviye yapmak için çalışmalarını sürdüren Sarı-Kırmızılılarda gündeme gelen son isim Yairo Moreno oldu. Meksika ekibi Leon ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 25 yaşındaki oyuncu kariyerini Avrupa'da sürdürmek istediğini yönetime bildirerek takımdan ayrılma kararı aldı. Porto'nun da radarında olan Moreno için ilk girişimlerini yapan Galatasaraylı idareciler, yaşanacak gelişmelere göre diğer alternatiflerine yönelecek.

Moreno bu sezon takımıyla toplamda 15 maça çıktı ve 2 gol atmayı başardı. 25 yaşındaki futbolcu Kolombiya milli takım formasını da 5 kez giydi. 

FCN Blog Youtube kanalında her hafta yayınlanan kendine has konsept programı Maraton'un yeni bölümünde gündem hiç kuşkusuz Fenerbahçe - Galatasaray derbisiydi.. Buraya tıklayarak kanalımıza abone olabilir ve bizlere destek verebilirsiniz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.