Sarayın Sultanları tam gaz!

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonun 19. haftasında Galatasaray kadın basketbol takımı Botaş'ın konuğu oldu. Sarayın Sultanları baştan sona domine ettiği maçı 55-74 gibi çok farklı bir skorla kazanmayı başardı ve ligdeki 17. galibiyetini aldı. 

Galatasaray maça Asena Yalçın, Epiphanny Prince, Meltem Yıldızhan, Anete Steinberga ve Kuanitra Holingsvorth beşiyle başladı. Düşük tempoda başlayan ilk çeyrekte rakibini 9 sayıda tutan Galatasaray ilk periyodu 15-9 üstün kapattı. İkinci çeyreğe harika bir başlangıç yapan Cimbom, 8-0'lık seri yakaladı ve farkı çift hanlere çıkardı. Müthiş oyununu sürdüren sarı-kırmızılılar ilk yarıyı 25-42 önde tamamladı. İkinci yarıya Anete’nin üst üste dört sayısıyla farkı 20’li hanelere çıkaran takımımız, Kuanitra ve kaptan Cansu Köksal’ın katkılarıyla mevcut farkı açmaya devam etti ve  son çeyreğe 33-59 üstün girdi. Son çeyrekte de üstün oyununu sürdüren sarı-kırmızılılar maçı 55-74 kazandı. 

Galatasaray'da Anete Steinberga 16 sayı, 9 ribaunt ve 7 asistlik performansıyla öne çıktı. Kuanitra Holingsvorth 12 sayı ve 7 ribauntluk performans ortaya koydu. Epiphanny Prince ise 10 sayılık katkı verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.