Scout ekibinin yeni gözdesi Olimpiu Morutan!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim geleceğe yönelik bir takım kurmak isterken, scout ekibiyle de çalışmalarını sürdürüyor. Deneyimli teknik adam ara transfer döneminde Mısırlı golcü Mostafa Mohamed'in transferi sonrasında scout ekibiyle görüşmelerini de sıklaştırdı. Emre Utkucan yönetimindeki oyuncu izleme ekibinin son gözdesi ise Steau Bükreş forması giyen Olimpiu Morutan oldu. 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; ara transfer döneminde yaptığı Mostafa Mohamed hamlesiyle ses getiren Galatasaray'da en büyük övgüyü scout departmanı aldı. Genç ve yetenekli futbolcu arayışlarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar'ın son gözdesi Olimpiu Morutan oldu. Yönetim 21 yaşındaki Rumen orta alan oyuncusunu listesine ekledi. Steaua'da forma giyen Morutan'ın 1.5 yıl takip edildiği ve yeni sezon öncesi transfer için harekete geçileceği öğrenildi. Genç yıldızın kulübüyle sözleşmesi 2023 yılında sona erecek.

Morutan hem oynadığı bölge hem de sol ayağını çok etkili kullanması nedeniyle Romanya'da 'Yeni Hagi' olarak gösteriliyor. Cluj alt yapısında yetişen genç oyuncu 2016 yılında Botosani'ye transer oldu. Steau Bükreş genç orta saha oyuncusunu 2018 yılında Botosani kulübünden 700 bin Euro karşılığında kadrosuna katmıştı. Bükreş ekibinde forma giyen genç orta saha bu sezon 20 maçta 4 gol, 10 asistlik performans sergiledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.