Taylan Antalyalı: Yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz...

Galatasaray, Süper Lig'in 23. haftasında Başakşehir'i 3 golle geçti ve derbi öncesi hata yapmadı. Sarı kırmızılılarda Taylan Antalyalı, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

"DERBİDEN DE 3 PUANLA AYRILMAK İSTİYORUZ"
“Aslında yoğun bir fikstür. Her maç ayrı önemli. Kazansak veya kaybetsek bile bir sonraki maça odaklanmak gerekiyor. 4 maçtır galibiyetle devam ediyoruz. Maç maç bakıyoruz. Bugün de önemli bir maçtı bizim için. Hafta sonu derbi var. Oraya da kazanmak için gideceğiz. Bize yakışan mücadeleyi gösterip oradan da 3 puanla dönmek istiyoruz.”

"YOLUMUZA EMİN ADIMLARLA DEVAM EDECEĞİZ"
“Rekabet iyi yönde yansıyacak takıma. Herkese ihtiyacımız var. 3-4 günde bir maç oynuyoruz. 5-10 dakika da olsa herkesin performansına ihtiyacımız var. Umarım Gedson da gerekli katkıyı sağlayacaktır. Yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.