Galatasaray için Tre McLean iddiası!

Basketbol Süper Ligi'nde mücadelesini sürdüren Galatasaray'da kötü gidişata dur demek için takıma takviye yapılmaya hazırlanılıyor. Son olarak oyun kurucu pozisyonu için Codi Miller-McIntyre ile ilgilendiği iddia edilen Galatasaray'da kısa forvet pozisyonu içinse Tre McLean gündeme geldi. 

Sportando'nun haberine göre; Galatasaray, son olarak Basketbol Şampiyonlar Ligi ekiplerinden Yunanistan temsilcisi Peristeri’de forma giyen 27 yaşındaki Birleşik Amerikalı kısa forvet Tre McLean ile ilgileniyor.

TRE MCLEAN KİMDİR? 

Bu sezon Yunanistan A1 Ligi’nde Peristeri forması ile çıktığı maçlarda 11.9 sayı 4.9 ribaund 1.4 asist ve 1.1 top çalma ortalamaları yakalayan Tre McLean, Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde ise 8.5 sayı, 3.8 ribaund, 1.2 asist ve 1.7 top çalma ortalamaları ile mücadele etmişti. 27 yaşındaki tecrübeli oyuncu geçen sezon Brose Bamberg forması giymişti. Tre McLean, Avrupa kariyerine Parma ile başlarken VTB'de Avtodor Saravto forması da giydi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.