Yedlin imza için geldi!

Omar Elabdellaoui'nin yılbaşı gecesi yaralanması sonrasında uzun bir süre sahalardan uzak kalması beklenirken, Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim savunmanın sağına takviye yapılmasını istedi. Newcastle United ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve bir süredir çalışma izni problemi yaşayan DeAndre Yedlin dün gece imza için İstanbul'a geldi. 

Galatasaray'ın transfer görüşmelerine başladığı ABD’li savunma oyuncusu DeAndre Yedlin, eşiyle birlikte dün akşam saatlerinde İstanbul’a geldi. Newcastle United takımında forma giyen 27 yaşındaki sağ bek, İrlanda’dan havalanan özel uçakla İstanbul'a ulaştı. Tecrübeli futbolcuyu Galatasaray Futbol A Takımı’nın idari personeli karşıladı. Yedlin, beraberindekilerle kendisini bekleyen özel araca binerek havalimanından ayrıldı.

Yedlin'in bugün yapılacak olan sağlık kontrolleri sonrasında kendisini 3.5 yıllığına Galatasaraylı yapan sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.