Younes Belhanda: İyi oynamaya çalıştık ancak yapamadık..

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final turunda Alanyaspor'a evinde kaybederek turnuvaya veda eden Galatasaray'da maçın ardından Younes Belhanda açıklamalarda bulundu. Faslı yıldız takım olarak istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını belirtirken, elendikleri için üzgün olduğunu dile getirdi. 

Açıkçası önde baskı yapıp, rakipten top kazanmaya çalışıp, iyi bir şekilde oynamaya çalıştık ancak bunu yapamadık. Alanyaspor’un oyununu da engellemeye çalıştık. Buna engel olamadığımız noktada da gol yedik. Kupada devam etmek istiyorduk. Final oynamak, hatta bu kupayı da kazanmak istiyorduk ama ne yazık ki olmadı.

FCN Blog Youtube kanalında her hafta yayınlanan kendine has konsept programı Maraton'un yeni bölümünde gündem hiç kuşkusuz Fenerbahçe - Galatasaray derbisiydi.. Buraya tıklayarak kanalımıza abone olabilir ve bizlere destek verebilirsiniz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.