Aliou Dieng'in menajerinden transfer açıklaması!

Ara transfer döneminde scout ekibinin raporları doğrultusunda Mostafa Mohamed'i transfer eden Galatasaray'da göze çarpan bir başka isim yine aynı coğrafyadan Aliou Dieng olmuştu. Malili orta saha oyuncusunu yakından takip eden scout ekibi raporlarını teknik direktör Fatih Terim'e sunarken, oyuncunun menajeri de Mısır basınına açıklamalarda bulundu. 

Mısır kulübü El Ehli'de forma giyen Malili orta saha oyuncusu Aliou Dieng'in menajeri Ibrahim Camara, oyuncusunun geleceği hakkında El-Watan gazetesine açıklamalarda bulundu. Dieng'i takip eden kulüpler arasında Galatasaray'ın olduğunu ve bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirten Camara, yaz dönemiyle ilgili olarak "Aliou Dieng teknik açıdan çok yetenekli ve oyun açısından çok dengeli bir oyuncu. Afrika kıtasının gelmiş geçmiş en büyük kulübünde oynuyor. Oraya bir bağlılığı ve sözleşmesi var. Aliou Dieng, iyi bir teklif olmadığı müddetçe El Ehli'den ayrılamaz. Dieng de El Ehli gibi bir kulüpte olduğu için mutluyum. Ancak, bir gün Avrupa'da oynamak en büyük hayallerinden biri.. Galatasaray ile adı anılıyor ama hiçbir kulüpten resmi bir teklif gelmedi. Resmi bir teklif olmasa da Galatasaray'ın ilgisi olduğu gerçek. Galatasaray, gelecek yaz resmi bir teklif yapacağına dair bize söz verdi. Ancak, oyuncu için henüz resmi bir teklif yapmadı. Galatasaray, Dieng'in oynamak isteyeceği büyük kulüplerden bir tanesi. Avrupa hayallerinin gerçek olacağı bir kulüp.. " ifadelerini kullandı. 

FCN Blog'un kendisine has konsepti Maraton​​​ yeni bölümüyle yayında... Galatasaray'ın Rizespor karşısında aldığı sürpriz yenilgi konuşulurken Türk Futbolu da masaya yatırıldı. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.