Belhanda: Bu zeminde geri dönüş yapmak çok zor!

Galatasaray, Süper Lig'in 29. haftasında konuk ettiği Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı ve son 2 haftada 5 puan kaybederek şampiyonluk yolunda çok ama çok ağır bir yara aldı. Sarı kırmızılılarda Younes Belhanda karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

"BU ZEMİNDE GERİ DÖNÜŞ YAPMAK ÇOK ZOR"
“İlk yarı iyi oynadığımız düşünüyorum. Onlara 1-0’lık skor avantajı verdik. Bu tür durumlarda 1-0 geriye düştüğünüz zaman geri dönüş yapmak zor oluyor. Böyle saha koşullarında geri dönüş yapmak hayli zor. Etkiliyor. Biz daha çok pas oyunu oynayan bir takımız. Sahaya çare bulunması lazım. İstediğimiz oyunu bu şekilde oynayamıyoruz. Sosyal medyada ve gazetelerde sahanın ne koşulda olduğunu görüyorsunuz. Sahanın daha iyi olması lazım. Florya’daki antrenman sahamız bile buradaki sahadan daha iyi. Gerekirse dünyanın en iyi uzmanlarını tutup burasının düzeltilmesi gerekiyor.” 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.