Belhanda'nın menajerinden fesih açıklaması!

Galatasaray'ın hafta sonu oynadığı ve evinde 2-2 beraberlikle ayrıldığı Demir Grup Sivasspor maçı sonrası kötü zemin nedeniyle yönetimi eleştiren Younes Belhanda'nın sözleşmesini tek taraflı olarak feshedildi. Bu gelişmenin yankıları sürerken Faslı futbolcunun menajeri açıklamalarda bulundu. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Faslı oyuncunun sözleşmesinin feshiyle ilgili konuşan William D'Avila, ''Büyük hata yaptılar. Sözleşmeyi feshetmek için hiçbir geçerli sebep yoktu. Yasal olarak kulübün bu durumdan haklı çıkacağını düşünmüyorum. Younes için de bu karar sürpriz oldu ve sözleşmesini inceliyor. Younes bu sezon golleri ve asistleriyle takımına önemli katkı sağlamıştı. Fatih Terim için her zaman çok önemli bir oyuncuydu.'' ifadelerini kullandı.

Younes Belhanda bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 28 maçta 8 gol atıp 3 de asist yapmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.