Belhanda'nın rolünü Feghouli üstlenecek!

Galatasaray'da orta sahada oyun kurucu rolünde görev yapan ve son yıllarda kazanılan şampiyonlukta ligin kader haftalarındaki performansıyla dikkat çeken Younes Belhanda ile yolların ayrılması sonrasında teknik direktör Fatih Terim oyun planında değişikliklere hazırlanıyor. Deneyimli teknik adam hücumda oyun kurma rolünü Sofiane Feghouli'ye verecek. İşin savunma tarafını ise Taylan Antalyalı yapacak. 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da takımın yıldızı Younes Belhanda’nın sözleşmesinin feshedilmesinin ardından teknik direktör Fatih Terim’in oyun planında da ciddi değişiklikler olacak. Deneyimli teknik adam orta sahada ofansif oyun kurucu rolü için Sofiane Feghouli'ye şans vermeyi düşünürken, Belhanda'nın son maçlarda kulübede olması ilk 11'de büyük bir etki yaratmayacak gibi görünüyor. Fatih Terim’in son 5 maçın 4’ünde yedek soyundurduğu 2’sinde oyuna dahi almadığı Belhanda’nın yanı sıra sarı kırmızılılarda en çok merak edilen diğer bir konu ise santrforda kimin oynayacağı.. zun bir aradan sonra 11’e giren Radamel Falcao 2 gol birden atarken devre arası geldiği sarı kırmızılılarda müthiş bir başlangıca imza atan Mustafa Muhammed’in cezası da bu hafta bitiyor. Fatih Terim’in Kayseri’de tercihini Muhammed’den yana kullanması ve Falcao’dan hamle oyuncusu olarak faydalanması bekleniyor.

Bu arada Sivas maçında 2 golde de kritik hata yapan Martin Linnes kulübeye çekilecek. Linnes’in yerine de DeAndre Yedlin sahada olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.