CEV CUP | Finaldeyiz!

CEV Cup'ta mücadele eden Galatasaray kadın voleybol takımı yarı final rövanş maçında Fransa’nın Beziers Angels ekibini konuk etti. Takımımız, mücadeleyi 3-0’lık net bir galibiyetle kazanarak adını finale yazdırdı.

Karşılıklı sayılarla başlayan karşılaşmanın ilk setini 25-23 kazanan takımımız mücadelede 1-0 öne geçti. İkinci sete 7 sayılık seriyle başlayan Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımımız, baştan sona üstün oynadığı seti 25-9 tamamlayarak setlerde durumu 2-0 yaptı. Mücadelenin üçüncü ve son setini de 25-21 önde tamamlayan takımımız, karşılaşmayı 3-0 kazanarak CEV Cup’ta finale yükseldi. Mücadelede takımımızın oyuncularından Kosheleva 18, Rykhliuk 16, Güldeniz ve Hazal 6, Çağla 4, Ergül ise 3 sayılık performansla galibiyete katkıda bulundu.

Galatasaray HDI Sigorta kadın voleybol takımı finalde Saugella MONZA ekibi ile karşılaşacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.