Galatasaray, Tarık Çetin'i istiyor!


Süper Lig'de 31. haftanın sonunda lider Beşiktaş'ın 3 puan gerisinde olan Galatasaray'da, gelecek sezonun transfer çalışmaları şimdiden başladı. Kadrosuna Fernando Muslera'ya alternatif bir kaleci takviyesi yapmayı planlayan Cimbom'da gündeme sürpriz bir isim geldi. Galatasaray, Çaykur Rizespor'un kalecisi Tarık Çetin'i istiyor.  

Sabah gazetesinin haberine göre: Galatasaray, geçtiğimiz günlerde Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın sözleşmesi 2024'e kadar uzatılmıştı. Yedek kaleci arayan Galatasaray'ın gündeminde dikkat çeken bir isim geldi. 

Galatasaray'da üçüncü kaleci konumuna düşen Fatih Öztürk yeni sezonda kadroda düşünülmüyor. Okan Kocuk'un yanına yerli genç alternatif arayan Galatasaray'ın radarına Çaykur Rizespor'dan Tarık Çetin takıldı.

TARIK ÇETİN KİMDİR?

Fenerbahçe altyapısından çıkan 1997 doğumlu Tarık'ı takip etmeye başlayan sarı-kırmızılı kulüp, sezon sonunu bekliyor. 2024 yılına kadar sözleşmesi olan 24 yaşındaki kaleci, serbest kalması halinde Galatasaray devreye girecek.

FCN Blog'un kendisine has konsepti Maraton​​​ yeni bölümüyle yayında... Galatasaray'ın Rizespor karşısında aldığı sürpriz yenilgi konuşulurken Türk Futbolu da masaya yatırıldı. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.