Gedson'un transferinde çarpıcı detay!

Galatasaray'da
ara transfer döneminde kadroya katılan Gedson Fernandes aradan geçen sürede henüz istenilen seviyede olmasa da kadroda önemli süreler almaya devam ediyor. Portekizli genç oyuncunun performansı eleştiri konusu olurken, ara transfer döneminde Benfica ile yapılan anlaşmada ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı! 

Habertürk Spor'da yer alan habere göre; Galatasaray'ın devre arasında Benfica'dan sezon sonuna kadar kiraladığı Gedson Fernandes henüz beklentileri karşılayamadı. Biri Türkiye Kupası olmak üzere 6 maçta görev yapan Portekizli oyuncu, 1 gol atarken kalitesini sahaya yansıtamadı. Teknik direktör Fatih Terim'in buna rağmen sürekli forma verdiği Gedson Fernandes'in transferinde önemli bir ayrıntı olduğu öğrenildi. Terim'in Fiorentina ve Milan'dan öğrencisi olan Rui Costa şimdilerde Benfica'nın sportif direktörlüğünü yapıyor. Transferde önemli rol oynayan tecrübeli teknik adam, Rui Costa'yı arayarak Fernandes'i sürekli oynatma sözü verdi. Gedson Fernandes'ten büyük bir gelir hedefleyen Benfica kulübü de Galatasaray'ın teklifini kabul etti. Portekiz ekibi genç oyuncuyu bu yaz yapılacak Avrupa Futbol Şampiyonası sonrası satmayı planlıyor. Ancak geride kalan yaklaşık 1.5 aylık süreçte Gedson Fernandes ne Galatasaray'ın ne de Benfica'nın beklentilerini karşılamış değil..

FCN Blog'un kendisine has konsepti Maraton'un yeni bölümü yayında!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.