Hakan Çalhanoğlu'ndan Galatasaray açıklaması!

A Milli takım kampına katılmak için İstanbul'a gelen Hakan Çalhanoğlu basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hollanda mücadelesinin önemine değinen Milan'da forma giyen yıldız isim, gelecekte bir gün mutlaka Galatasaray forması giymek istediğini tekrarladı.

Milan'da forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, A Spor'a yaptığı açıklamada "Hollanda maçı çok önemli. Elemelere iyi başlamak istiyoruz. EURO 2020 Elemeleri'ni unutup, bu maçlara okdalanacağız. Çok istekliyiz ve umarım isteklerimizi yerine getiririz." dedi.

"Aslan dövmesi yaptırdın, Galatasaray'a bir gün gelecek misin?" sorusunu da yanıtlayan Halkan Çalhanoğlu "İnşallah bir gün Galatasaray olur. Aslan'ı seviyorum bu yüzden dövmesini yaptırdım. Bir küçük aslan dövmesi de yaptırdım çünkü oğlum olacak. Galatasaray'ı da sevdiğim için aslan dövmesi yaptırdım." ifadelerini kullandı.

Eski Açık'ın yeni bölümde konuk Tansel Taşanlar oldu ve Galatasaray'ın ligdeki şampiyonluk şansı konuşuldu. Yayını izlemeyi ve kanalımıza abone olmayı  unutmayın! 



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.