Marcao: Önümüze bakmamız gerekiyor..

Galatasaray, Süper Lig’in 28. haftasında Ankaragücü'ne konuk oldu. Sarı kırmızılılar, kötü oynadığı maçta hakemin rezalet kararıyla 10 kişi de kalınca mağlubiyetten kurtulamadı. Marcao, bu mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

BU MAÇI BİR KENARA BIRAKIP, ÖNÜMÜZE BAKMAMIZ GEREKİYOR
İstediğimiz bir oyun sergileyemedik. İstediklerimizi yapamadık sahada. İşler istediğimiz gibi gitmedi. Çok fazla söylenecek bir şey yok bu maç için. Yapmamız gereken şey bu maçı bir kenara bırakıp, dinlenip önümüzdeki önemli maça odaklanmamız lazım. Futbolla ilgili konuşmak istemiyorum. Garip giden şeyler var. Bu işin kriterini çözmeye çalışıyorum. Bu hakemler beraber eğitim alıyor ama kıstas ne? Eski maçlarda Donk'a ve Luyindama'ya dirsek var. Ama aleyhimize oldu mu sorun yok, lehimize olunca görmüyorlar. Hakem maça damgasını vurdu. Hangisi faul, hangisi penaltı? Ben anlamıyorum. Bize çok rahat veriliyor, rakiplere aynı şey söz konusu değil.

Geçtiğimiz hafta evimizde oynadığımız BB Erzurumspor maçının ardından Maraton ekibi Galatasaray'ın oyunundaki eksiklikleri, merkezde yaşadığı yaratıcılık sorunlarını masaya yatırmıştı! 



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.