Ne Falcao, ne de Mostafa!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim
, geçen hafta Kayseri deplasmanında olduğu gibi dün de maça çift forvetle başladı. Aslan'ın iki yıldızı Radamel Falcao ve Mostafa Mohammed ilk 11'de birlikte görev yaptı. İki golcü, istedikleri toplarla fazla buluşamadı ve neredeyse hiç pozisyona giremeden maçı tamamlamak zorunda kaldı.. 

Gelir gelmez ayağının tozuyla çıktığı maçlarda 5 gol atarak dikkat çeken Mostafa Mohamed dün akşam iki kez kafayla kaleyi yokladı çerçeveyi bulamadı. Mısırlı forvetin bir şutu ise savunmadan kornere çıktı. Fatih Terim, öğrencisini 72. dakikada kenara aldı. Ligde ilk 5 maçında 5 kez ağları sarsan Muhammed, böylece son 3 karşılaşmayı boş geçmiş oldu. 

Uzun süren sakatlığı sonrasında Falcao da sahalara müthiş bir dönüş yapmıştı. Kolombiyalı forvet, son 2 lig maçında 3 kez ağları sarsmıştı. Dün işler onun için de istediği gibi gitmedi. Tecrübeli oyuncu hiç pozisyona giremedi. Falcao, ilk yarıda kazanılan serbest vuruşta harika bir şut çekse de kaleci Gökhan aynı güzellikte bir kurtarışla gole izin vermedi. Kolombiyalı oyuncu, 89. dakikada yerini Babel'e bıraktı. Hollandalı yıldız da oyunda kaldığı kısa süre içinde pek varlık gösteremedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.