Seçim 2021 | Burak Elmas listesini duyurdu!

Galatasaray'da sezon sonunda gerçekleşecek olan seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylarından Burak Elmas listesini resmen duyurdu. Koronavirüs salgını nedeniyle Aralık ayında gerçekleşemeyen olağanüstü seçimde de hazır olduğunu belirten Elmas'ın kadrosundaki isimler dikkat çekiyor. Gelin hep birlikte bu isimleri yakından tanıyalım..

BURAK ELMAS KİMDİR?
1974 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Avusturya Lisesi mezunudur. Ardından University of Denver’da Finans ve Pazarlama eğitimi alan Burak Elmas Sezginler Holding A.Ş., Exel Depolama ve Dağıtım Hizmetleri A.Ş.’ de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapmıştır. 3 dönem Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Son olarak Özhan Canaydın yönetiminde futbol şube sorumlusu olarak görev aldı. Burak Elmas eski Galatasaray Başkanı Faruk Süren’ in damadıdır. 

ASAF SAVAŞ AKAT KİMDİR?
3 Şubat 1943, Ankara.. Türk ekonomist ve akademisyen. İlköğretimini İstanbul'da tamamladıktan sonra bir yıl ABD'de eğitim gören Akat, İstanbul'a dönerek Galatasaray Lisesi'ni bitirdi. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'ne giren Akat, daha sonra 1968'de üniversite öğrenimini İngiltere Norwich'de (East Anglia University) tamamladı. Doktorasını İstanbul Üniversitesi'nde yaptı. 1966'da aynı okulda asistanlık görevine başladı, 1973'te doçent oldu. 1970 yılında Londra Ekonomi Üniversitesi'nde ziyaretçi olarak araştırma yaptı. 1974 yılında Devlet Güvenlik Akademisi'nde öğretim görevlisi olarak çalışan Asaf Savaş Akat, 1980 yılında da İstanbul Üniversitesi'nde profesör oldu.

ÖZGÜR IŞITAN GÜN  KİMDİR?
Fortuna Sittard'ın Başkanı Işıtan Gün, 1975 yılında dünyaya geldi Kadıköy Anadolu Lisesi’nin ardından 1998 yılında Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi bölümünden, 2000 yılında ise City University of New York’ta uluslararası finans master bölümünden mezun oldu. ABD’de proje geliştirme ve proje finansmanı alanlarında çalıştıktan sonra 2006 yılında Türkiye’ye dönerek enerji sektöründe yatırımları olan Met Capital Partners şirketinde yönetici olarak çalıştı. Işıtan Gün, 2013 yılında Galatasaray Spor Kulübü’nde Stratejik Planlama ve İş Geliştirmeden sorumlu İcra Kurulu olarak görev yaptı. Daha sonra kulüpte mali işlerden de sorumlu COO olarak görev aldı. 2016 yılından beri Fortuna Sittard’ın başkanlığı yapıyor.

FCN Blog'un Youtube kanalına konuk olan Fortuna Sittard kulübü başkanı Işıtan Gün geçtiğimiz günlerde Burak Elmas'ın listesinde olacağını bizzat duyurmuştu! 

REMZİ SANVER KİMDİR?
7 Haziran 1970, Türk ekonomi profesörü. 1 Nisan 2011 tarihinden Ağustos 2015'e kadar İstanbul Bilgi Üniversitesi rektörlüğünü yürütmüştür.  1988 yılında Galatasaray Lisesi'nden mezun olmuş ve aynı yıl Boğaziçi Üniversitesi'nde Endüstri Mühendisliği eğitimine başlamıştır. Mezuniyetinin ardından aynı üniversitede araştırma görevlisi olarak göreve başlamış ve 1995 yılında yüksek lisans, 1998 yılında doktora eğitimini tamamlamıştır. Halen, Fransa Bilimsel Araştırma Milli Merkezi’nde (CNRS) araştırma profesörü olarak görev yapmaktadır.

BAŞAK KARACA KİMDİR?
Galatasaray Lisesi’nden sonra Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Siyaset Bilimi/Uluslararası İlişkiler çift anadal bölümlerinden yüksek onur derecesiyle mezun oldu. Amerika'da başlayan iş hayatını Avrupa'da sürdüren Karaca, bir dönem Türkiye'de görev yaptı. Ülker grubunun da içinde bulduğu Yıldız Holding'de çeşitli görevlerde bulunan Başak Karaca, son olarak Coca-Cola’da Türkiye Pazarlama ve Operasyon Direktörü olarak çalışıyor

BİLKEM ARDAKOÇ KİMDİR?
1969 İstanbul doğumludur. 1987 yılında Galatasaray Lisesi'nden mezun olmuş, İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümünü bitirdikten sonra San Diego National University'de finans üzerine M.B.A.'ni tamamlamıştır. Çeşitli bankalarda dokuz yıl portföy yönetimi, proje finansmanı, halka arzlar ve şirket birleşmeleri konularında yöneticilik yapmış olan Ardakoç, 2002 başından beri Marsh McLennan Sigorta Şirketi'nde proje finansmanından sorumludur. 1999-2000 Faruk Süren ve 2000-2001 Mehmet Cansun yönetimlerinde görev aldı.

POLAT BENGİSERP KİMDİR?
1975 yılında Galatasaray Lisesi'nden mezun olduktan sonra eğitim hayatını Fransa'da sürdüren Bengiserp, dört yıllık Grenoble Alpleri Üniversitesi macerasının ardından yüksek lisansını da ekonomi üzerine Paris Nanterre University'de yaptı. Nestle, DHL Türkiye, GEODİS gibi önemli şirketlerde görev yapan Polat Bengiserp, takvim yaprakları 2011'i gösterdiğinde Serp Lojistik şirketini kurdu. 

TURHAN ÖZEN KİMDİR?
Orta ve lise eğitimini Galatasaray Lisesi’nde aldıktan sonra lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde ve yüksek lisans eğitimini Koç Üniversitesi Executive MBA programında tamamladı. Koç Grubu’na bağlı otomotiv şirketlerinde Satış Pazarlama ve Lojistik yöneticiliği görevlerinde bulundu. Aralık 2016’da Turkish Cargo ailesine katılmadan önce Dubai’de yerleşik olarak CEVA Lojistik Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölgesi Genel Müdürlüğü’nü yürütmekteydi. Özen hali hazırda Türk Hava Yolları'nda kargodan sorumlu Genel Müdür Yardımcısıdır.

FATİH BİROL KİMDİR?
22 Mart 1958 tarihinde Ankara'da doğdu. TED Ankara Koleji'ni tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Fakültesi'nin elektrik mühendisliği bölümünden mezun oldu. Viyana Teknik Üniversitesi'nde enerji ekonomisi alanında yüksek lisans ve doktora yaptı. Viyana'da eğitim alırken aynı zamanda çalıştı. Eylül 2015'ten beri Paris merkezli Uluslararası Enerji Ajansı'nda icra direktörlüğü görevini yürütmektedir. Bundan önce, 1995–2015 tarihleri arasında aynı kurumda baş ekonomist ve Küresel Enerji Ekonomisi Direktörü olarak görev aldı. Ayrıca Sabancı Üniversitesi İstanbul Uluslararası Enerji ve İklim Merkezi (IICEC) Fahri Başkanlığını sürdürmektedir. Türk ekonomist ve enerji uzmanı.

OZAN ŞENER KİMDİR?
Ahmet Ozan Şener, 2004 yilinda Kültür Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'nden mezun olduktan sonra, 2006 yılında da Politechnico di Milano Universitesi Stratejik Design ve Pazarlama yüksek lisansından mezun olmuştur. İtalya'da Bovis Lend Lease'deki stajından sonra Tav Havalimanları Holding'in Katar Havalimanı projesinde 2 sene Doha da çalışmıştır. 2007 yılında SERA GROUP'da Yönetim Kurulu üyeliği ve İş Geliştirme Koordinatörü olarak Dubai ofisini kurmuştur. 2009 yılında İstanbul ofisini kurduktan sonra 2014 itibarıyla Genel Müdürlük görevini üstlenmiştir.

ELİF UZUNER KİMDİR?
Notre Dame Fransız Lisesi'nden mezun olduktan sonra Galatasaray Üniversitesi'nde eğitim gören Elif Uzuner, daha sonra yüksek öğrenimine Sorbon'da devam etti. Londra Üniversitesi'nde master yapan Elif Uzuner iş hayatına stajyer olarak İş Bankası'nda başladı. 2013 yılında OYAK grubuna geçiş yapan Uzuner, çeşitli kademelerde görev yapmasının ardından Stratejik Planlama Direktörü olarak görev yaptı. 2018 yılından beri Galatasaray Üniversitesi Mezunları Derneği'nde başkan olarak görev yapan Elif Uzuner, hali hazırda Sümer Grup Şirketlerinde yönetici olarak devam ediyor. 

ÖZEN KUZU KİMDİR?
Özen Kuzu, Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO olarak görev almakta, aynı zamanda Siirt Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeliği, Türkiye Müteahhitler Birliği Üyeliği, KONUTDER Yönetim Kurulu Üyeliği ve GYODER Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktadır.

MEHMET ŞENOL KİMDİR?
İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Siyaset Bilimi Bölümü’nü bitirdi. 1980’li yıllarda gazeteciliğe başladı. 12 Eylül Darbesi sonrası yayımlanan ilk gençlik dergilerinden olan Yeni Olgu ve Gençlik Toplum dergisinin kurucularındandır. 1983 yılından itibaren Yeni Gündem dergisinin Ankara bürosunda siyasi muhabir olarak çalışmaya başladı. Daha sonra İstanbul’da Ana Britannica’da yazı kurulu üyeliği, Manajans Thompson’da metin yazarlığı, IBM Türkiye’de yayıncılık ve iletişim alanlarında çalıştıktan sonra Graf Yayıncılık’ı kurdu.  Şizofrengi dergisinin yayın kurulu üyeliğini, Tribün dergisinin yayın yönetmenliğini yaptı. 2002’den itibaren Türkiye’nin ilk kulüp yayını Galatasaray dergisini çıkarmaya başladı ve 13 yıl yönetti. Günlük Fotomaç gazetesinde köşe yazarlığı yaptı. Mehmet Ali Birand ve Mehmet Polat’la birlikte Galatasaray: 100 Yıllık Sevda belgeselinde görev aldı. Nebil Özgentürk’le birlikte Galatasaray Efsaneleri belgeselinde çalıştı. 

SERHAT DEMİREL KİMDİR?
21 yıldır reklam ve iletişim sektöründe faaliyet göstermektedir. Birleşik Arap Emirlikleri, Batı Afrika ve Doğu Avrupa’daki projeler için danışmanlık yapmaktadır. Serhat Demirel iş dünyası, finans yönetimi, etkinlik ve saha projeleri, 360 derece iletişim projeleri ve pazarlama stratejileri konusunda faaliyet gösteren ve yöneticilik yapan bir girişimci ve uzmandır.

KÖKSAL ÜNLÜ KİMDİR?
1966 Ankara doğumludur. Ankara üniversitesi İngiliz dili ve edebiyatı mezunudur. 25 seneyi aşkın bir süredir lüx saat ve mücevher markalarının Türkiye distribütörlüğünü yapmaktadır. Uzun seneler boyunca GSYİAD da görev almıştır. İsviçre Ticaret Odasında denetleme kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır. 

ÖZGÜR KALELİOĞLU KİMDİR?
Avusturya Lisesi'nde eğitim aldıktan sonra Johnson & Wales Üniversitesi'nde eğitim hayatını sürdüren Kalelioğlu, profesyonel iş hayatına 2004 yılında Arkas Holding'de başladı. 2007 yılında direktör, 2015 yılında başkan yardımcısı olan Özgür Kalelioğlu hali hazırda 2019 yılından beri Arkas Holding'de başkan olarak görevini yürütmektedir. 

1 yorum:

  1. elinize sağlık isimler yayınlandıktan sonra tek tek arayıp bilgi ediniyordum. Bütün ekibin kimler olduğunu kısaca öğrenmiş olmak beni mutlu etti. Tekrardan ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.