Zeminin faturası kesildi!

Galatasaray'da
son dönemde gündemin ilk sırasında yer alan Ali Sami Yen Stadı'nın zemininde yaşanan bozukluklar tabir-i caizse kelle aldı. Kasımpaşa maçında yağan kar sonrasında bir türlü toparlanamayan zemin sonrasında Mustafa Cengiz yönetimi, bir süredir stadyum işletme direktörlüğü görevini yürüten Murat Ersoy’un görevine son verdi.

Galatasaray’da krize dönüşen Türk Telekom Stadı’nın kötü, bozuk zemini sarı kırmızılı kulüpte bir ayrılığa daha neden oldu. Galatasaray’da Stat İşletme Direktörü Murat Ersoy’un görevine dün itibarı ile son verildi. Sarı kırmızılıların 14 Şubat'ta oynadığı Kasımpaşa maçında stadın zemini balçık halini almış, yapılan tüm çalışmalara rağmen zemin istenilen seviyeye gelmemişti. Ayrılık bugün resmen açıklandı.

Sarı kırmızılılar, Murat Ersoy'un görevinden ayrılmasının ardından yeni Stat İşletme Direktörü, şu an Galatasaray'da Stat İşletme Bakım Amiri olarak görev alan Ali Çelikkıran getirildi. Yapılan açıklamada "Kulübümüzde halen Stat İşletme Bakım Amiri olarak çalışmakta olan Ali Çelikkıran, 17.03.2021 tarihi itibariyle vekaleten Stat İşletme Direktörlüğü görevine atanmıştır." denildi.


FCN Blog'un kendisine has programı Maraton'un yeni bölümü yayında! Osman Burak Çetinkaya ve Mücahit Mintemur, geçtiğimiz hafta Kayseri deplasmanından 3 golle 3 puana uzanan Galatasaray'ı masaya yatırdı.. Gündemin ilk sırasında Fatih Terim'in 4-4-2 dizilişi ve Radamel Falcao'nun dönüşü vardı! 

Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz.. Abone olmak için buraya tıklayınız! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.