Aytaç Kara sözünden dönmedi!


Gelecek sezon orta sahayı güçlendirmek için transferde çalışmalarına başlayan ve sözleşmesi sezon sonu bitecek olan isimlere yönelen Galatasaray, Aytaç Kara ile anlaşmaya vardı. 28 yaşındaki futbolcunun kendisine başka talipler olsa da söz verdiğini belirterek kararından dönmediği de ifade edildi. 

NTV'deki habere göre; Kasımpaşa'dan ayrılması kesinleşen Aytaç Kara, Galatasaray'la prensip anlaşmasına vardı. Birçok takımdan teklif alan başarılı orta saha oyuncusunun "Sözümden dönmem'' dediği ve sezon sonunda sarı-kırmızılı formayı giyeceği öğrenildi. Galatasaray bu transfer için Kasımpaşa'ya bonservis bedeli ödemeyecek.

Aytaç Kara, bu sezon Kasımpaşa forması ile 26 maçta 4 gol 2 asistlik performans sergilemişti. Aytaç Kara, son olarak Beşiktaş maçının ardından kulüp CEO'su Serkan Reçber ile yaşadığı tartışma nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı.

Fortuna Sittard başkanı Işıtan Gün konuğumuz olduğu programda Mayıs ayındaki seçimlerde başkan adayı Burak Elmas'ın listesinde olacağını açıkladı ve projelerine dair fikirlerini açıkladı! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.